Avbytare: Joppe Nilsson, Patrik Lippe, Jonas Persson, Mathias Herrström och Johannes Jönsson.

Christian Ahlström ut - Patrik Lippe in 65 min
Martin Silvhed ut - Joppe Nilsson in 66 min
Sebastian Kristensson ut - Christian Ahlström in 75 min

MATCHKOMMENTARER
Tredje matchen i rad utan seger. Då lagledaren var på resande fot så är det B-lagsledaren Fredrik Rosbergs anteckningar och matchanalyser som följer... Redan efter en och en halv minut skjuter Blentarp ett skott som Izzettin Adigüzel räddar. I den 5:e minuten skjuter Blentarp över. ÖT Smygehuk sticker upp i den 7:e minuten men Oliver Oliveros inlägg hamnar hos målvakten. I den 9:e minuten spelar Blentarp på djupet men Izzettin Adigüzel räddar igen. I den 10:e minuten blir Oliver Oliveros nerdragen i straffområdet utan åtgärd från domaren. I den 12:e minuten skjuter Blentarp över och minuten efter skjuter de utanför. I den 14:e minuten har ÖT Smygehuk hörna och avslutas precis utanför. I den 22:a minuten blir Martin Silvhed fälld i straffområdet och domaren blåser straff. Christian Ahlström stegar fram och slår in 0-1 ledningen. Detta var Christians 1:a mål i år. I den 25:e minuten kvitterar Blentarp till 1-1 efter ett inlägg där det slarvas i ÖT-försvaret. Izzettin Adigüzel är dock nära att rädda. I den 27:e minuten skjuter Martin Silvhed men målvakten räddar. I den 31:e minuten har ÖT Smygehuk ett mycket fint anfall där Victor Larsson kommer runt bra på vänsterkanten och slår ett inlägg. I den 35:e minuten skjuter ÖT Smygehuk utanför efter en hörna. I den 37:e minuten skjuter Sebastian Kristensson över. I den 39:e minuten skjuter Martin Silvhed i stolpen och Sebastian Kristensson kan raka in returen till en 1-2 ledning. Detta var Sebastians 1:a mål i år. I den 45:e minuten kommer Martin Silvhed helt fri men målvakten räddar. I den 46:e minuten har ÖT Smygehuk ett bra anfall som avslutas med ett skott av Martin Silvhed. I den 48:e minuten räddar Izzettin Adigüzel ett skott. I den 50:e minuten skjuter Oliver Oliveros över. I den 53:e minuten räddar Izzettin Adigüzel ett skott. I den 57:e minuten har Blentarp ett bra anfall där man avslossar skott 3 gånger men vid samtliga tillfällen blockerar försvaret förtjänstfullt. I den 60:e minuten räddar Izzettin Adigüzel igen. I den 64:e minuten avslutar Christian Ahlström efter hörna. I den 67:e minuten anfaller ÖT Smygehuk bra där man får med sig en hörna. I den 81:a minuten ställer Blentarp om snabbt och lyckas göra 2-2. I den 82:a minuten skjuter Joppe Nilsson ett skott över. Matchen slutar 2-2 där vi har en del fina anfall och kombinationer att ta med oss till nästa match. I nästa match väntar Bosniska FK Behar på söndagen den 24:e mars klockan 15:00 på Köpingeskolans konstgräs i Trelleborg.